Sari la conținut

Bun venit pe forumul Metin2ETH

Acasă
News Ticker
  • Noua versiune a Forumului Metin2ETH a fost lansata, acesta utilizeaza in prezent IPS Community 4.2.1
Static

Cere H

Recommended Posts

Static    0

1. Prenume: Bogdan
2. Numele tău din joc: ThunderCoy
3. ID Skype: costica.costica65 (sau discord: No#5534)
4. Ce părere ai despre server? Asa cum am zis si in cererea trecuta, este un server super interesant si unic+ ai o tonă de lucruri de făcut pe el, care nu par chiar asa de simple.
5. Ai fost vreodată sancționat(ă) în joc? Dacă da, de ce? Da, pentru că spuneam adevărul, iar anumitor helperi nu le convenea ceea ce spuneam. 
6. Ore jucate (printscreen), min 5.000 min: https://gyazo.com/8d6e355502c60659e6a79fd61b2daf31 + incă un cont cu 1000 si ceva de minute.
7. Numărul aproximativ de ore ce îl poți petrece online pe zi: In timpul weekend-ului de la 10 până pe la 1-2 noaptea, iar in timpul săptămânii de la 6 seara până pe la 1-2 dimineata.
8. Precizează vârsta(minim 16 ani) și spune-ne câteva lucruri despre tine: Salut, sunt Bogdan(sau Rareș, cum vreti sa-mi spuneti) am 16 ani, sunt din Bucuresti si-mi place să mă joc. Sunt pasionat de biologie(d-asta vreau sa merg pe medicină) si de IT.
9. Cu ce crezi că se ocupă un helper?: In primul rând, nu se bate cu ceilalti playeri. In al doilea rând, indrumă un player cand nu stie ceva legat de gameplay sau de iteme sau de bossi.
10. De ce ar trebui să te acceptăm pentru o astfel de funcție? Păi in primul rând, o să aveti un camard nou si glumet dar si un om bun in staff. Si, fată de altii, fac dreptate si nu dau mute din orice sau fără un avertisment.
11. Descrie stilul tău de rezolvarea  unei probleme. Să spunem că un playeri nu stie de unde să ia upp-uri pentru Otel, da? Il indrum frumos către Cetăteanul Turmentat, si daca nu stie unde e, il duc până acolo. Sau dacă este o problemă legată de joc, precum bug-ul cu inventarul, ii spun să dea re-log.
12. Cum ai răspunde unei cereri de ajutor care spune „Ce trebuie să fac pe server?”?: Simplu. Ii răspund unde să farmeze si unde să-si facă itemele.
13. Respecti regulamentul?Desigur.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×