Sari la conținut

Bun venit pe forumul Metin2ETH

Acasă
News Ticker
  • Noua versiune a Forumului Metin2ETH a fost lansata, acesta utilizeaza in prezent IPS Community 4.2.1
iZuZuR

Ghid cum sa faci bani pe sv

Recommended Posts

iZuZuR    30

Salut.

In acest topic am sa va spun cateva din metodele de facut bani pe sv.Atat la lv mic cat si la lv mare.

Sa zicem ca esti nou pe sv.

Dupa ultimul update sau adougat niste misiuni noi care sunt foarte usor de facut mai ales ca sunt in map1.

1.Dai pe misiunea cu URSI  dupa care omori 50 de ursi din map 1 ca recompensa primesti x2 lingou de 1kkk.

2.Scroafa, dai pe misiunea SCROAFA dupa care ucizi 3 scroafe  din map 1. Da stiu ca e doar 1 pe mapa dar daca schibi ch o sa termini mieiunea in cateva minute. Si primesti x4 lingouri de 1kkk.

3.Likos dai pe misiunea Likos si omori 3 Likos. La fel ca scorafa e doar 1 pe mapa dar daca schimbi cs in cateva minute termini.Si primesti  x3 lingouri 1kkk.

4.Bera dai pe misiunea BERA dupa care ucizi 3 Bera.Recompensa x5 cristale care le puteti pune in shop cu 700kkk bucata, 700x5 4,5kkk.

Pe langa aceste misiunii foarte folositoare mai  puteti face inca cateva chesti cu care eu am facut foarte multi bani cand aveam lv mic.

Pasul1-Bateti cam 30 de min la caini in map 1 intre lv 5-15 (la lupi,caini) si adunati foarte multe cufere cl.

Pasul2-deschideti toate cl adunate.(cel putin 2k cl)

Pasul3-Deschideti un shop in map1 si puneti cate 200 de ape la 1kkk si scrumbie prajita x50 la 1kkk la fel si anghila prajita tot cate 50 la 1kkk(Sunt foarte multi playeri de lv mare care nu vor sa mai stea  sa deschida cl pt ele asa ca prefera sa le cumpere.)

La lv 80+ puteti dace run la Azrael(cu ce va ajuta?)poi voi fiind la inceput inca nu va trebuie asa de mult dropul asa ca puteti vinde acest drop.

1-Dropeaza Craniul lui Azrael care acum se vinde si cu 15 20kkk bucata, acesta are drop de 100%

2- Costumele azrael aceste costume le puteti vinde cam cu 5-10kkk bucata.

2-Frizura Azrael aceasta o puteti vinde cam cu 5-10kkk bucata.

La lv mare 90+ puteti face run la razador.( cu ce va ajuta?) poi voi fiind la inceput inca nu va trebuie asa de mult dropul asa ca puteti vinde acest drop.

Ce dropeaza? :1-Cenusa lui Razador Cu drop de 100% aceasta pica doar 1 la boss si se vinde cu 7-8 kkk bucata.

2-Rezistentele, aceste rezistente sunt de 4 feluri Resistenta Razboinic, resistenta Ninja ,Resistenta Sura, Resistenta Saman.Aceste Rezistente nu au drop de 100% dar pica destul de bine si o rezistenta War ,Sura sau Ninja se vinde cu 15 -20kkk bucata ce de saman e ceva mai ieftina cam 8-10kkk bucata.

3-Scut titan puteti sal puneti in shop cu 200-300kk pentru al vinde mai repede.

4-Piatra rosie [ETH] aceasta are drop de 100% si puteti sa o puneti in shop cu 1kkk.

5-Skinuri dinte un skin se vinde cam cu 500kkk cele mai vandute sunt cele de sabie, 2 maini si pumnal.

La lv 100+.  Puteti face run la Nemere 

Acesta are un drop asemanator cu Razadorul, doar cu ceva drop mai mare la Rezistentele de care am vb mai sus ,si in loc de cenusa dropeaza Gheara lui Nemere si dintele lui nemere  care se vand cam cu 8kkk bucata,Si cutite gravat Ametist,Safir,Rubin acestea au drop de 50% (din cate stiu eu) si se vand foarte foarte bine, cele mai cautate sunt Safir si Ametist  200 rubin 200 ametist 200 safir se vand cam cu 90kkk.

Bossi din mapa Beta.

1-Rakshasa Acesta dropeaza Cartea sabiei 2 maini si cartea sabiei 1 mana care se vand cu 1-2kkk bucata.

2-Triton Acesta dropeaza Roca vulcanica care se vinde cu 8-10kkk bucata.

Metinele din mapa beta.

Acestea dropeaza  cutite gravat si cleme cate 5 din fiecare ( nu e drope de 100% dar e unul foarte bun.) pe langa. pretul la aceste cleme este la fel ca la cutite ( am spus la nemere pretul.

Cea mai complexa si grea dar eficienta metinda de facut bani e cea cu peturile.( eu va sfatuiesc sa  o puneti in practica de la lv 90+)

1- Deschideti multe oua Razador ,Namere,Paianjen, Maimuta pana.Pana va pica un pet cu un hp bun ( 2.3).Acesta il puteti vinde asa cam al 5kkk

2-Cresteti petul ( in caz ca nul vindeti) atentie e un risc petul in timp ce creste din 5 in 5 lv primeste bonusuri pv =viata(hp) def =Aparare sp=Atac. Daca nu aveti noroc de un hp bun petul puteti sal aruncati el la lv 81 trebuie sa aiba cam 8,7 hp cel putin.  puteti sal vindeti cam cu 500kkk( Trebuie sa fie eroic pentru a putea baga Rezistente)

3-Pentru a mari pretul puteti sa ii bagati rezistente (recomand War Sura Ninja) cand acesta are 20 War, 20 Ninja 20 Sura. la lv 81 cu 8.7 hp valoreaza cam 1 .5 kk kk( bastoane)

3.Continuati sal faceti lv pana la 121( recomand sa nu bagati Rezistente daca vreti sal facet lv 121 pentru ca se poate sa aveti ghinion si sa se strice hp atunci nu mai valoreaza atat de mult)Daca lati facut 121 si are un hp de 13.7 14.0+ atunci petul e foarte bun si valoreaza fara rezistente cam 3kk kk cu rezistente valoreaza si  5kk kk.

 

 

Cam atat momentan o sa revin cu un Ghid despre locul unde gasiti bosi si timpul la care se spawneaza fiecare.

Vreau sa  precizez ca acest ghid este doar din punctul meu de vedere si am specificat doar dropul care se vinde si care se merita sa il  il vinzi.

Preturile sunt unele informative caci piata se schimba foarte des va recomand sa intrebati mai multi playeri de lv mai mare.

Pentru informati mai multe pm in joc la nimele ZuZuR sau skype temes.sebi

 

 

 

 

 

  • Like 6

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×