Sari la conținut
News Ticker
 • Noua versiune a Forumului Metin2ETH a fost lansata, acesta utilizeaza in prezent IPS Community 4.2.1

MenaceGraphics

Members
 • Număr conținut

  6
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

1 Neutral

Despre MenaceGraphics

 • Rang
  Neutru
 • Dată Naștere April 9

Vizitatori Recenți Profil

478 citiri profil
 1. Idei care ar putea ajuta server-ul.

  +1 la protectie
 2. Eveniment Ziua Nationala a Romaniei.

  Ce ma amuza cand comenteaza lumea fara sa cunoasca ... Frate, sunt 50 stegulete, ganditi ca estimam 50 stegulete pe toate ch urile impartit la peste 1000 playeri... O sa faca cel mult 1,2 cufere 1 decembrie de fiecare.
 3. thumbnail.png

 4. www.facebook.com/MenaceGraphics

 5. [FREE] Graphics pack #1 - Layer styles.

  Download: http://www.girlshare.ro/3489581540.5 http://www.fileshare.ro/e3172346871 VirusTotal: https://www.virustotal.com/ro/file/d55ba9058899bff9e5502ebb6985313d9228a6d0eb8576bf57acb6789b5bfad4/analysis/1478630323/
 6. Menace's Workspace

  ✘ În primul rând, că o scurtă introducere, am doar 16 ani şi iubesc ceea ce fac , îmi doresc ca acesta să fie viitorul meu. Lucrez în acest domeniu de aproape 3 ani, iar tot ce ştiu am învăţat din plăcere şi proprie iniţiativa, exersând în timpul liber. Am lucrat în toate variantele de PS/AE/LR/DW s.a.m.d. (inclusiv CC) iar în prezent mă folosesc doar de cele CC de la CreativeCloud. Nu vin cu idei cum că "de ce să mă alegeţi pe mine", până la urmă depinde de gusturile fiecăruia, eu pot doar să vi le ghicescşi să le amplific într-un proiect frumos. ✘ ✘ De ce să lucrezi cu mine? ✘ ✘ În primul rând, experiența, creativitatea și ambiția sunt primele 3 lucruri care mă caracterizează ca și designer și bineînțeles, mă recomandă. Grafica și web coding-ul pentru mine nu sunt o muncă, nu este un chin sau o activitate plictisitoare, lucrez cu plăcere, amănunt care este necesar în începerea oricărui proiect. Nu o să încep să mă laud cu diferite proiecte, faptul că am studiat la 2 academii de Artă şi programare din UK şi faptul că lucrez chiar şi la şcoală mea din România cred că spun destule despre modul în care lucrez şi cum gândesc. ✘ ✘ Ce pot face? ✘ ✘Web coding ✘Web design ✘Magazine online & eCommerce ✘Logo & Branding ✘Grafică promoţională ✘Producţie foto digitală şi prelucrare grafică digitală ✘Content Management ✘Optimizare SEO ✘Mentenanţă & administrare ✘Design diverse ✘ Socials ✘ ➜Facebook page ➜ https://www.facebook.com/MenaceGraphics/ ➜Snapchat for live ArtWorks ➜ sebimenace ➜Youtube channel ➜ http://www.youtube.com/menacetenace/ Voi lasa cateva montaje facute de mine, restul puteti vedea pe pagina de facebook!
×