Sari la conținut
News Ticker
 • Noua versiune a Forumului Metin2ETH a fost lansata, acesta utilizeaza in prezent IPS Community 4.2.1

[MOD]Angelowski

Moderators
 • Număr conținut

  15
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  1

[MOD]Angelowski last won the day on June 24 2017

[MOD]Angelowski had the most liked content!

Reputație Comunitate

1 Neutral

Despre [MOD]Angelowski

 • Rang
  Prietenos
 1. Cerere Helper

  Acceptat. O să fi contactat pentru interviu. T/C.
 2. Reclamatie [BERE]KamoS

  JÁVRĂ, javre, s. f. 1. Câine slab și prăpădit; jigodie, potaie, cotarlă; p. gener. (depr.) câine. 2.Epitet pentru un om lipsit de caracter. [Var.: (reg.) jábră s. f.] – Din Javarra (numele unei rase de câini fără păr). Poftim şi definiţia cuvântului. + Ninjaul cu numele MrNazi e al meu(nu înţeleg care e motivul pentru care l-ai adus în discuţie), se vede că nu ai prea dat scroll pe forum. :) T/C.
 3. DOJANG (PvP - 05.03.2018)

  NUME: MrNazi RASA: NinjaLEVEL: 84CATEGORIE: 55-84
 4. Reclamatie helper AKARussuu

  Vă rog, nu faceţi chat la reclamaţii, folosiţi PRIVATUL.
 5. Un om imposibil

  Jucătorul a fost sancţionat.
 6. Cerere [H]Angelowski

  1. Nume și prenume: Bogdan Andrei2. Numele tău din joc: [MVP]Angelowski3. ID Skype: hnz.deathrun4. Ce părere ai despre server?: Un server cu vechime si bine consolidat, inca jucat de foarte multa lume. (Avand in vedere cazul ca joc cam de pe la deschidere)5. Ai fost vreodată sancționat(ă) în joc? Dacă da, de ce?: Nu, nu am fost sanctionat si sa speram ca nu o sa fie cazul.6. Ore jucate (printscreen), min 5.000 min: https://imgur.com/a/a7ejW7. Numărul aproximativ de ore ce îl poți petrece online pe zi: Pai, acum e perioada examenelor in UK, eu fiind la studii superioare aici, as zice ca undeva la 4h in timpul saptamanii, iar in weekend mai mult.8. Precizează vârsta și spune-ne câteva lucruri despre tine. : Am 17 ani, sunt din Deva, Hunedoara Romania, dar sunt plecat la Universitate in Marea Britanie (Business, Retails & Logistics) de 2 ani, imi place sa ascult muzica (toate genurile de muzica, depinde de starea pe care o am la momentul respectiv), simtul umorului dezvoltat si imi place sa ies pe afara cu prietenii.9. Cu ce crezi că se ocupă un helper?: Un helper ar trebui sa ajute jucatorii noi care nu stiu nimic despre server (ex: dropuri, bossi, respawnuri, misiuni etc.), sa sanctioneze limbajul trivial de pe server (conform regulamentului) si sa pastreze linistea intre jucatori.10. De ce ar trebui să te acceptăm pentru o astfel de funcție?: Pot sa fiu online zilnic, si o sa pot sa ajut jucatorii care chiar au nevoie de ajutorul unui membru staff.11. Descrie stilul tău de rezolvarea unei probleme: Vorbesc cu el/ea sa aflu care este problema si apoi cautam o rezolvare (fie ea aplicata de mine conform regulamentului sau cererea de ajutor al unui alt membru staff mai mare in grad ca mine)12. Cum ai răspunde unei cereri de ajutor care spune „Ce trebuie să fac pe server?”? : Trebuie sa iti faci toate misiunile (biolog, bossi, metine), sa iti faci itemele 5/5, sa incerci sa devii unul dintre cei mai buni jucatori de pe server si sa nu te injosesti niciodata.13. Respecti regulamentul?: Beau bere *Tristaneeee*.
 7. CERERE HELPER.

  1. Nume și prenume: Bogdan Andrei2. Numele tău din joc: [VIP]Angelowski3. ID Skype: hnz.deathrun4. Ce părere ai despre server?: Un server cu vechime si bine consolidat, inca jucat de foarte multa lume. (Avand in vedere cazul ca joc cam de pe la deschidere)5. Ai fost vreodată sancționat(ă) în joc? Dacă da, de ce?: Nu, nu am fost sanctionat si sa speram ca nu o sa fie cazul.6. Ore jucate (printscreen), min 5.000 min: https://imgur.com/a/PLHWw7. Numărul aproximativ de ore ce îl poți petrece online pe zi: Pai, acum e perioada examenelor in UK, eu fiind la studii superioare aici, as zice ca undeva la 4h in timpul saptamanii, iar in weekend mai mult.8. Precizează vârsta și spune-ne câteva lucruri despre tine. : Am 17 ani, sunt din Deva, Hunedoara Romania, dar sunt plecat la Universitate in Marea Britanie (Business, Retails & Logistics) de 2 ani, imi place sa ascult muzica (toate genurile de muzica, depinde de starea pe care o am la momentul respectiv), simtul umorului dezvoltat si imi place sa ies pe afara cu prietenii.9. Cu ce crezi că se ocupă un helper?: Un helper ar trebui sa ajute jucatorii noi care nu stiu nimic despre server (ex: dropuri, bossi, respawnuri, misiuni etc.), sa sanctioneze limbajul trivial de pe server (conform regulamentului) si sa pastreze linistea intre jucatori.10. De ce ar trebui să te acceptăm pentru o astfel de funcție?: Pot sa fiu online zilnic, si o sa pot sa ajut jucatorii care chiar au nevoie de ajutorul unui membru staff.11. Descrie stilul tău de rezolvarea unei probleme: Vorbesc cu el/ea sa aflu care este problema si apoi cautam o rezolvare (fie ea aplicata de mine conform regulamentului sau cererea de ajutor al unui alt membru staff mai mare in grad ca mine)12. Cum ai răspunde unei cereri de ajutor care spune „Ce trebuie să fac pe server?”? : Trebuie sa iti faci toate misiunile (biolog, bossi, metine), sa iti faci itemele 5/5, sa incerci sa devii unul dintre cei mai buni jucatori de pe server si sa nu te injosesti niciodata.13. Respecti regulamentul? Sa speram :D
×