Sari la conținut

Bun venit pe forumul Metin2ETH

Acasă
News Ticker
 • Noua versiune a Forumului Metin2ETH a fost lansata, acesta utilizeaza in prezent IPS Community 4.2.1

Toată activitatea

Acest curent se actualizează automat     

 1. Ieri
 2. RECLAMATIE [H]AKARussuu

  Un jucător Banat pe drept pentru furt și din lipsa de maturitate aduce injurii owner-ului, Helperul a fost avertizat cu privire la orele date. Nu e sancționat cu warn Mute-ul rămâne. T.C.
 3. RECLAMATIE [H]AKARussuu

  Am inteles, si ce injuratura i-a adresat lui Keny de a meritat 456h sau 999h acordata de un Helper
 4. RECLAMATIE [H]AKARussuu

  Injuriile asupra lui keny le putem pedepsi si din numele jucatorului, din cate stiu eu... Daca am gresit, imi cer scuze si astept decizia cuiva cu grad mai mare.
 5. RECLAMATIE [H]AKARussuu

  1. [VIP]Izadora 2. [H]AKARussuu 3. presupun ca abuz de comenzi!?! 4. https://imgur.com/a/IGPbZ
 6. Mute

  Jucatorul a fost sanctionat. T/C
 7. Mute

  1.Numele tău (pe sv): AlyAndAdr 2.Numele celui reclamat:Boss007 3.Motivul pentru care il reclami:Jigniri 4.Dovezi care să iți susțina punctul de vedere( demo/ss ) :
 8. Reclamatie gogonea, gogonica12

  1.Numele tău (pe sv): DemoNe 2.Numele celui reclamat: are mai multe conturi. gogonica12 (war), gogonea (ninja) 3.Motivul pentru care il reclami:Motivul pentru care il reclam este deoarece eu joc numai de 4 zile acest joc, iar acest jucator nu ma lasa sa farmez. Nu pot sa evoulez si eu in acest joc din cauza lui. Va rog sa il sanctionati. El este un jucator foarte vechi, dupa cate am inteles, nu ar trebui sa faca chestii destea. M-a terorizat toata ziua pana acum la 3:57 dimineata. 4.Dovezi care să iți susțina punctul de vedere( demo/ss ) :https://imgur.com/a/k97qz
 9. Ultima săptămână
 10. Un ban

  Contul a fost debanat. T.C
 11. Unbann conturi

  Contul ramâne Banat. T.C
 12. Un ban

  - Numele tău in joc: ID;Luptator10/ caracter GhostKing - In caz că nu cunoști motivul pentru care ai fost banat ai dreptul să ceri dovada :Chiar nu stiu dece am luat ban.... - Motivul pentru care ai fost banat :Nu stiu motivu, doar ca m-am lasat timp de 2 luni si m-am trezit banat. - De ce crezi ca meriți o a 2-a șansă :Pentru ca vreau sa ma re-apuc... Mersi de intelege..
 13. Unbann conturi

  - Numele tău in joc ( Pentru BAN IP, specificati pe ce nume de caractere / id de cont ati luat ban): id: capone1994 nume: Farmar100 id: trusha 98 nume Trusha99 - In caz că nu cunoști motivul pentru care ai fost banat ai dreptul să ceri dovada : Vreau sa stiu de ce - Motivul pentru care ai fost banat : Nu cunosc motivul - De ce crezi ca meriți o a 2-a șansă : nu stiu de ce am luat ban deci daca nu am facut nimic cred ca merit o a doua sansa ....
 14. Cerere Unban AlinaD

  Contul ramane banat .
 15. Un mute AbudeENGLAND

  Jucatorul a fost sanctionat.
 16. Cerere Helper VicenZo

  Nu ai numarul necesar de minute + nu se mai cauta Helperi,citeste si tu primul topic inainte sa postezi. Respins, T/C
 17. Cerere Helper VicenZo

  Sunt cerute 5000 de minute pe 1 singur caracter !
 18. BUG-PERSO

  Inchis pentru inactivitate. T.C
 19. Eroare la conectarea la server.

  Inchis pentru inactivitate. T.C
 20. BUG Caracter

  Inchis pentru inactivitate. T.C
 21. Bug Shop

  Inchis pentru inactivitate. T.C
 22. Cerere Unban

  Serverul Eclipse este inchis. Refa cererea la sectiunea Ethereal2. T.C
 23. Amenințare ban ip fără motiv

  Serverul Eclipse este inchis. Fa reclamatia la sectiunea Ethereal2. T.C
 24. Cerere Unban

  Numele tau in joc : Farmar100 In caz că nu cunoști motivul pentru care ai fost banat ai dreptul să ceri dovada : vreau sa stiu de ce am fost banat Motivul pentru care ai fost banat : Nu cunosc motivul De ce crezi ca meriti o a 2-a sansa : e foarte tare srv acestea si chiar vreau sa joc in continuare acum ca mi-am facut si eu ceva iteme
 25. Cerere Helper VicenZo

  1. Prenume: Andrei 2. Numele tău din joc: LordVicenZo 3. ID Skype: andrei.sedan2 4. Ce părere ai despre server? După părerea mea , este un server foarte frumos cu foarte multe îmbunătățiri față de alte servere , și e on de atâta timp ceea ce mă face să mă mir mai mult , de asta îmi place și joc pe el pentru că știu că ăsta ține și nu se va închide așa ușor. 5. Ai fost vreodată sancționat(ă) în joc? Dacă da, de ce? Nu , nu am fost. 6. Ore jucate (printscreen), min 5.000 min: https://imgur.com/a/0r74q am aici 5000+ dar mai am câteva conturi am în total vreo 17k minute. 7. Numărul aproximativ de ore ce îl poți petrece online pe zi: 6/7 ore depinde mai mult seara. 8. Precizează vârsta(minim 16 ani) și spune-ne câteva lucruri despre tine. Mă numesc Andrei , am 17 ani sunt din Piatra-Neamț , sunt o fire foarte calmă și mi place să respect oamenii dacă mă respectă și ei , restul le descoperiți pe parcurs. 9. Cu ce crezi că se ocupă un helper? Am avut serverele mele , un helper se ocupă mai mult cu chatul și cu problemele / întrebările legate de joc. 10. De ce ar trebui să te acceptăm pentru o astfel de funcție? Pentru că mă pricep foarte foarte bine , vă pot ajuta și la unele probleme la server în caz de ceva , îs tehnician. 11. Descrie stilul tău de rezolvarea unei probleme. Stau calm , și îi răspund respectivului player foarte frumos cu respect. 12. Cum ai răspunde unei cereri de ajutor care spune „Ce trebuie să fac pe server?”? O să-l ajut în mare parte să-l învăț cum e server-ul , să-l învăț unde să farmeze / facă bani etc. 13. Respecti regulamentul? Desigur.
 26. Cerere Unban AlinaD

  Numele tău in joc ( Pentru BAN IP, specificati pe ce nume de caractere / id de cont ati luat ban): AlinaD - In caz că nu cunoști motivul pentru care ai fost banat ai dreptul să ceri dovada : Vreau sa vad dovada pentru care am luat ban, - Motivul pentru care ai fost banat : Nu cunosc motivul pentru care am luat ban. - De ce crezi ca meriți o a 2-a șansă :Eu una nu am facut nimic pentru a primii ban,sper doar sa se rezolve.
 27. Un mute AbudeENGLAND

  1.Numele tău (pe sv):VrSaFiCuMn 2.Numele celui reclamat:AbudeENGLAND 3.Motivul pentru care il reclami: Limbaj 4.Dovezi care să iți susțina punctul de vedere( demo/ss ) :https://imgur.com/a/1sBlt
 1. Încarcă mai multă activitate
×