Sari la conținut

Bun venit pe forumul Metin2ETH

Acasă
News Ticker
 • Noua versiune a Forumului Metin2ETH a fost lansata, acesta utilizeaza in prezent IPS Community 4.2.1

Toată activitatea

Acest curent se actualizează automat     

 1. Ieri
 2. REZOLVATI

  pro , am cumparat cate 2 esarfe divine pe fiecare cont si am primit doar cate una
 3. Upgradeuri Lipsa

  daca cauti bine , la toti bosii existenti in mapele beta , vei observa ca sunt imprementate
 4. Ultima săptămână
 5. REZOLVATI

  Numele tau pe server: BlackFlash Problema pe care o ai: AM CUMPARAT CU CELE 1500 MZ OFERITE PE 3 CONTURI ( 1 PRINCIPAL , 2 FARMER ) CUREA MISTICA (A)X 2 ; CUREA MISTICA (B) X 1 , DAR CAND AM DESCHIS ITEM SHOPU-L PESTRU A LE LUA NU ERAU !!! Optional - dovezi care sa susțină punctul de vedere ( ss - imgur): (NU AM APUCAT SA FAC SS CU ACHIZITIONAREA ) MULTUMESC ANTICIPAT !!!!
 6. Cerere Helper CoraX

  1.Numele pe joc: CoraX 2.Numele real: Alexandru 3.Skype: coraxytb@gmai.com (o sa las si discorul in caz de orice : Alexandru#2188) 4.Varsta (minim 18 ani): 19 5.Print cu minute in joc (min. 7000) (SS - IMGUR): https://imgur.com/a/B3wLRO2 6.Scurta descriere despre dumneavoastra: Sunt un om sincer, corect , care incearca pe cat posibil sa duca o viata usoara 7.Motivul pentru care doriti functia de Helper: Sa ajut serverul si sa invat pe majoritatea oamenilor atat chestii esentiale despre Eth cat si cateva trickuri de le-am descoperit eu insumi de-a-lungul "carierei" mele de jucat Metin2. 8.Care este reactia ta in privinta sanctionarii in joc a unui prieten/a unei cunostiinte care incalca regulamentul?: Regulile sunt reguli, sunt destul de strict si indiferent cand vine vorba de asa ceva, daca ar fi cazul l-as sanctiona chiar eu. 9.Ce credeti ca v-ar recomanda pentru functia de Helper?: Am invatat aproape tot ce tine despre acest server luand in considerare cum se fac itemele , seturile , ce si unde si la ce nivel sa bati pentru drop ideal , etc ... Uneori ma consider o enciclopedie :)) stochez informatii usor atat timp cat subiectul este ceva important sau pe placul meu. 10.Ati fost vreodata sanctionati in joc? (daca da, de ce?): Nu, nu am fost sanctionat 11:La intrebarea unui jucator :"cum fac bani/iteme/ etc" Cum ii raspundeti?: Il intreb cateva detalii (ce nivel are si ce item vrea sa faca, etc) apoi ii arat calea cea mai scurta si cea mai buna spre a-si indeplinii scopul 12.Respectati regulamentul?: Vad ca nu mai este cuvand cheie ca pe serverul trecut deci o sa raspund simplu, da.
 7. Donatie

  Numele tau pe server: CoraX Problema pe care o ai: Am donat cu paysafe , s-au retras banii din cod si nu am primit nici un md aratandu-mi ca tranzactiile au fost anulate! *Optional - dovezi care sa susțină punctul de vedere ( ss - imgur):
 8. Upgradeuri Lipsa

  Numele tau pe server: CoraX Bug-ul pe care îl întâmpina: Itemele de upgrade ETH Piatra Albastra si Cornul Lui Nemere nu au fost implementate ca iteme dropabile la niciun mob. Dovezi care sa susțină punctul de vedere ( ss - imgur): -
 9. Mai devreme
 10. Dupa cum stiti Metin2ETH a fost restartat acum 12 zile. Totul a fost inceput de la 0,caractere iteme tot. 1. Eveniment Bonus Experienta, Din data de 15.5.2018 pana in data de 30.5.2018 - Ratele vor fi de 1000% . 2. Eveniment Cor Draconis la metine . La fiecare metin de peste nivel 45 inclusiv 45 se va dropa 1 Cufar Dragon Nobil . 3. Eveniment Cufere Clar de Luna (Sansa cu 300% Mai mult) Din data de 15.5.2018 pana in data de 30.5.2018 se vor dropa de 3 ori mai multe cufere clar de luna la monstri. 4. Premiu Zilnic Odata atinse nivelele 55,95,110 vei putea lua cate 2 premi zilnice - Din data de 15.5.2018 pana in data de 30.5.2018. - Acest premiu se ia de la NPC-ul din MAP1 , Balso. 5. RAMADAN EVENT. Acest eveniment este active din data de 15 Mai pana in 15 Iunie. Drop Cufar Ramadan : https://gyazo.com/b780e9bfa78fc3cbca9be5886feb5f4a Acest Cufar Ramadan se crafteaza din Vaza Ramadan care se poate obtine de la BOSSI si METINE . Mount Ramadan : Acest Mount iti ofera 25% Tarie Monstrii iar el se obtine de la cadoul zilnic de nivel 55. https://gyazo.com/4fbeb21ed6137542fa97eda7c878ab20 Costum Ramadan : Acest Costum iti ofera 15% Tarie Monstrii 1500HP si 8% Semi om pentru 7 zile Acest costum se crafteaza. https://gyazo.com/faf2b4ba81b22530d6acb479b68667c7
 11. Mapa noua

  Numele tau pe server: marius125 Sugestia pe care o propui: Propun adaugarea padurii fermecate deoarece in mapa beta la nivel 108+ se creste foarte greu. Stiu ca era un pvm easy, nu mediu-hard. La lvl 114 faci 0.22% exp pe metin cu full exp, inele, licori... Minim 3 argumente in care sa-ti susții punctul de vedere: Ar face server-ul mai distractiv. Ar face server-ul mai atractiv. Ar face server-ul putin mai usor.
 12. In constructie
 13. [SUGESTIE] Run Jotun

  Numele tau pe server: DmA Sugestia pe care o propui: Sa se adauge mobi in padurea fermecata, in care sa ajungi acolo doar cu grupa , batand copacul din templu. si adaugarea bosului din padure. cu un anumit drop. Iar in padure sa fie limita de nivel 105-120 , in care sa se si creasca cu o anumita rata de experienta pe mob. Asta pentru ca sa mai avem si altfel de run-uri cu prietenii nostrii vechi <3 Minim 3 argumente in care sa-ti susții punctul de vedere: Jos cu LUTU CALUTU
 14. Neneaaaaa

   

  1. DmA

   DmA

   Nea' Greul :>

 15. altu cu send

  Numele tau pe server: BlackFlash Numele celui pe care îl reclami: SigaMod Motivul: SEND ATACK Dovezi care sa susțină punctul de vedere ( ss-imgur ):
 16. Actualizarile jocului.

  8 Mai 2018 . 1.0. A fost adaugata o misiune care iti ofera o recompense la fiecare nivel avansat de tine. 1.1 Au fost adaugate unele iteme de upgrade care lipseau. 1.2 A fost adaugata piatra curcubeu la regina paianjen + lingou 100kk .
 17. Actualizarile jocului.

  In acest topic sunt postate toate actualizarile jocului.
 18. SEND

  Jucatorul a fost sanctionat. T.C
 19. Cerere H AKARussuu

  Am sa imi cer scuze, va rog sa inchideti acest topic si sa ignorati cererea, tocmai ce "m.a lasat" monitorul, deci nu pot juca. Multumesc anticipat.
 20. [SUGESTIE]#1

  Daca va conta, eu sunt PRO acestei sugestii.
 21. Cerere H AKARussuu

  1.Numele pe joc: AKARussuu 2.Numele real: Rusu Cristian 3.Skype: rusu.69 4.Varsta (minim 18 ani): 16 ani, dar am mai fost si inainte de reset in staff xD 5.Print cu minute in joc (min. 7000) (SS - IMGUR):Minutele actuale 0, caracterul AKARussuu doar ce l-am creat, dar am 176 pe caracterul Issei Minutele de dinainte de reset: https://imgur.com/a/OX7DBqk 6.Scurta descriere despre dumneavoastra: Nimic interesant, doar imi place sa joc Metin2, in special acest server. 7.Motivul pentru care doriti functia de Helper: Deoarece doresc sa ajut serverul din nou, asa cum am facut-o si inainte de reset. 8.Care este reactia ta in privinta sanctionarii in joc a unui prieten/a unei cunostiinte care incalca regulamentul?: Nu se fac discriminari, persoana va fi sanctionata 9.Ce credeti ca v-ar recomanda pentru functia de Helper?: Nu pot zice ca e o experienta mare, dar aproape 3 luni in staff-ul acestui server, inainte de reset. 10.Ati fost vreodata sanctionati in joc? (daca da, de ce?): Nu 11:La intrebarea unui jucator :"cum fac bani/iteme/ etc" Cum ii raspundeti?: Ii spun sa-si faca un caracter, de preferat war-aura, si sa faca un level la care se poate farma bine, 60 pentru mapa farm, 90-100+ pentru bossi precum nemere, razador, wubba etc. Apoi, itemele dropate le poate vinde. Legat de iteme, ii voi spune bonusurile folositoare pentru rasa lui, daca este nevoie. 12.Respectati regulamentul?: Da
 22. SEND

  Numele tau pe server:BlackFlash Numele celui pe care îl reclami: EasyW Motivul: SEND Dovezi care sa susțină punctul de vedere ( ss-imgur ):
 23. limbaj vulgar

  Screenshot incomplet. Data viitoare fa la chat! T.C
 24. Limbaj

  Jucatorul a fost sanctionat. T.C
 25. Limbaj

  Numele tau pe server: marius125 Numele celui pe care îl reclami: 2Pac Motivul: Lambaj vulgar Dovezi care sa susțină punctul de vedere ( ss-imgur ): https://imgur.com/a/6W47a1p
 26. [SUGESTIE]#1

  Numele tau pe server: Frizerull Sugestia pe care o propui: Să se facă mapa farm ca în 2k16, cu drop la SEFU ORC(Cufărul Regelui), să se implementeze costume la craft, implementarea costumelor/frezelor din 2016. Minim 3 argumente in care sa-ti susții punctul de vedere: 1.Pentru a se putea face o mapa farm si pentru cei mici pvp + multe alte chestii farm yang etc. 2.Să se muncească si pentru a putea crafta costume freze. 3.Pentru a se putea dona separat pentru 1 costum freză nu doar să iei pachetu.
 27. Cerere H-Whitecore

  Acceptat.
 28. Cerere H-Whitecore

  1.Numele pe joc:Whitecore 2.Numele real:Claudiu 3.Skype: il aveti 4.Varsta (minim 18 ani):19 5.Print cu minute in joc (min. 7000) (SS - IMGUR):https://imgur.com/a/Mvh1egP (Aveam in jur de 32k inainte de reset,dar nu gasesc ss-ul) 6.Scurta descriere despre dumneavoastra: 7.Motivul pentru care doriti functia de Helper:Vreau sa ajut serverul din nou,cum faceam si inainte de reset^^ 8.Care este reactia ta in privinta sanctionarii in joc a unui prieten/a unei cunostiinte care incalca regulamentul?:Nu exista exceptii in privinta regulamentului,toti sunt egali 9.Ce credeti ca v-ar recomanda pentru functia de Helper?:Experienta de 8-9 luni in staff inainte de reset 10.Ati fost vreodata sanctionati in joc? (daca da, de ce?):Nu 11:La intrebarea unui jucator :"cum fac bani/iteme/ etc" Cum ii raspundeti?:Sugestia mea ar fi sa creasca pana la un level unde sa reziste la anumite metine/mobi unde poate farma iteme pe care le poate vinde si cu care sa isi procure alte iteme 12.Respectati regulamentul?:Vad ca nu e raspuns ca pe vremuri,deci o sa raspund simplu prin "Da":))
 1. Încarcă mai multă activitate
×